روزگارنو

روزگارنو

ازهمه چیز ؛از همه جا؛در اینجا...................
روزگارنو

روزگارنو

ازهمه چیز ؛از همه جا؛در اینجا...................

لیمو شکری !!!!!

سلام دوستان


دیدم ایده ها و آموزش های آشپزی یا اشپزخونه ای طرفدار زیاد داره گفتم این ایده لیمویی را برای کنار چای عصرونه ....وبه عنوان اسانس وطعم دهنده برای شما هم بنویسم ....


امیدوارم خوشتون بیاد......


 

آموزش در ادامه مطلب آماده و در خدمته .......




لیمو شکری یک اسانس و طعم دهنده خیلی خوشمزه برای کنار چای عصرونه است ...خیلی ساده وآسون درست میشه خیلی هم طرفدار داره....

برای این طعم دهنده فقط به لیمو ترش تازه و شکر نیاز دارید...

نکته : بهتره لیموها گوشتی وکم آب باشند چون آب کمتری ازشون خارج میشه....


لیموها را بشویید وخشک کنید و حلقه حلقه ببرید...هسته ها را حتما جدا کنید تا طعم تلخی نگیرد....
نکته : در نهایت کار ،با بودن پوست لیموها لیمو شکری کمی ته مزه تلخ داره، اگه طعم تلخی را دوست ندارید... پوست لیموها را بگیرید یا راه راه بگیرید تا مزه تلخی کمتر بشه......

هر ورقه را در شکر بغلتانید ودرون شیشه که بهتره مات باشه قرار بدهید....
نکته : میزان شکر کاملا سلیقه ای است و بسته به ذائقه می تونید شکرش را کمتریا بیستر بریزید ......


حالا در شیشه را ببندید وبرای 1 یا 2 ماه در دمای آشپزخانه بگذارید بمونه تا جا بیفته .....

 لیمو شکری من  2 هفته اس توی شیشه رفته...


                                                                               نوش جان ......


نظرات 8 + ارسال نظر
مریم بانو سه‌شنبه 25 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 06:15 ب.ظ http://mysweethome.mihanblog.com

چ جلب!

سلام ....چطور........

مریم بانو چهارشنبه 26 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 02:05 ب.ظ http://mysweethome.mihanblog.com

یعنی میگم جالب انگیزناک بود
تو مایه های خوشمان آمد و اینجور حرفا

سلام مریم جون پس املاش باعث ایجاد شبهه شده خانمی

دانشجو/راضیه چهارشنبه 26 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 09:20 ب.ظ http://geographyofurban.blogfa.com

سلام مریم خانم.وب فوق العاده خوبی داری.خوشحال میشم تبادل لینک کنیم.موفق باشی

سلام راضیه جون نگفتی با چه نامی لینک کنم ......

[ بدون نام ] پنج‌شنبه 27 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 01:30 ب.ظ

سلام گلم می بخشی که کمتر سر می زنم
دلم برای کارای قشنگت تنگ شده عزیزم
مث همیشه کارات بی نظیرن عزیزم

ممنونم دوست خوبم .....من حدس می زنم کی هستید ولی اسمتون ثبت نشده....

مریم جمعه 28 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 12:12 ب.ظ http://samavate.blogfa.com

خانم هنرمند که میگن شماهستی با یه تیر دونشان میزنی هم نمونه قلاب بافی تو نشون میدی هم هنر خانه داری تو حتما باید درست کنم ببینم چطوریه اون وقته که بگم افرینننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن خانم هنرمند

سلام مریم جون.....چه کنیم دیگه .......

دلمشغولی های یک مامان (آفتاب) شنبه 29 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 05:59 ب.ظ http://aftab92.mihanblog.com

سلام گلم اومدم بهت گله کنم که چرا سر نمی زنی دیدم اسمم توی کامنت قبلی ثبت نشده(البته تو که شناخته بودی منو!!!!)
دلم برای کامنتای پر مهرت تنگ شده دوست با وفا

سلام شرمنده .....من مرتب سر می زنم ولی همیشه کامنت نمی گذارم .....ببخش دوست خوبم.....

ماهک - اهواز دوشنبه 11 شهریور‌ماه سال 1392 ساعت 01:26 ق.ظ

عالی به نظر میرسه .امتحان میکنیم .مرسی

سلام بله حتما امتحان کن

Sara یکشنبه 17 شهریور‌ماه سال 1392 ساعت 02:32 ب.ظ

سلام چطوری باید خورده بشه موقع دم کردن استفاده بشه یا مثل قند؟

سلام سارا جون همراه چای یا... به عنوان طعم دهنده

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد